REBA bvba

REBA – Renovaties Bastiaens

Voor al uw dakwerken, schrijnwerk, zolderrenovaties en meer

Contacteer ons

REBA - Renovatie Bastiaens - Reet-Rumst

Dakwerken  

REBA voert alle dakwerken van A tot Z uit en dit zowel in nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten. Wij zorgen voor het plaatsen van het dakgebinte tot de isolatie en verdere afwerking bij alle soorten daken: een klassiek hellend dak, een plat dak, of ook een piramidedak, zadeldak of wolfsdak.

Onze vakmannen zorgen ook voor het installeren van dakramen (Velux-ramen, lichtkoepels), dakkapellen, dakgoten en dakrandbekleding. Als dakbedekking, kan u kiezen uit alle beschikbare materialen: leien, dakpannen, zink, en meer.

Hebt u nood aan een dringende herstelling? Dan kan u ons contacteren voor een snelle interventie.

REBA - Renovatie Bastiaens - Reet-Rumst

Altijd naar wens van de klant

Wij voeren onze werken altijd precies uit zoals u in gedachten had. Geïsoleerd, met of zonder dakkapellen of lichtkoepels, dakpannen of leien, inclusief dakgoten, en eventuele oversteek of andere elementen.

Onze daken zijn steeds tot in de puntjes afgewerkt. Wij schakelen onze vakkennis, ervaring en toewijding in om uw project te realiseren.

Dakpannen in alle soorten en maten

Bij REBA heeft u als klant het laatste woord over de pannen die we op uw dak leggen. Onze catalogus omvat vele topmerken, die een enorme diversiteit in materialen, kleuren en stijlen aanbieden.

Wij kunnen ook natuurleien en leien daken plaatsen, de keuze is aan u. Wij zijn in de hele provincie Antwerpen en omstreken  actief en geven u met plezier een gratis en vrijblijvende prijsofferte.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Dakisolatie? Goed voor uw portemonnee en het milieu!

Het is cruciaal om uw huis goed te isoleren om warmteverlies zo veel mogelijk te beperken. Het grootste deel van de verwarming van de doorsnee woning verdwijnt immers door muren, ramen, dak en vloeren, waarbij het verlies via het dak wel 30% en meer kan bedragen.

Door degelijk te isoleren kan u dus enorm veel besparen op uw consumptie en energiefactuur. En u houdt uw woning ’s zomers heerlijk fris en ’s winters lekker warm. Goed voor uw portemonnee én voor het milieu.

Hellend of plat dak? Dakisolatie is altijd mogelijk. Dakisolatie mag in geen enkele woning ontbreken. Ook in een bestaande woning loont het zeker de moeite om het dak te isoleren. De Vlaamse overheid beveelt een isolatiedikte van 15 cm of meer aan voor daken, indien er voldoende ruimte beschikbaar is in het dak.

REBA levert uitstekende isolatiemogelijkheden voor uw dak. Bovendien voorzien verschillende overheden een reeks premies en steunmaatregelen voor duurzaam (ver)bouwen waarop u mogelijk recht hebt. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Uw dakisolatie bewijst pas haar nut, als ze vakkundig geplaatst is. Doe daarom een beroep op REBA. Wij isoleren volgens de regels van de kunst.

REBA - Renovatie Bastiaens - Reet-Rumst
REBA - Renovatie Bastiaens - Reet-Rumst

Platte daken  

REBA staat sterk in alle dakwerken, maar onze grootste specialiteit zijn platte daken. U kan op ons rekenen voor een professionele plaatsing of renovatie van elk plat dak. Ook dakisolatie bij platte daken, de installatie van een lichtkoepel of dakraam, en alle herstellingen zijn een kolfje naar onze hand.

Bij platte daken gebruikt u de grondoppervlakte op uw bovenverdieping optimaal. En geeft u uw pand een strakke look. Bovendien is een plat dak meestal ook iets goedkoper dan een hellend dak.

Bij platte daken vindt regenwater iets moeilijker zijn weg naar de riolering. Daarom is het uiterst belangrijk dat de dakconstructie correct is aangelegd.
Onze jarenlange ervaring zorgt dat wij steeds een perfect afgewerkt plat dak kunnen opleveren, ongeacht de omvang of de gebruikte materialen.

EPDM

Een plat dak kan zeker even goed geïsoleerd worden als een hellend dak. Dan wordt er eerst een laag isolatiemateriaal op het dak gelijmd. Daarover komt het bekende EPDM. De EPDM-producten van I.R.S. danken hun succes aan een unieke combinatie van kwaliteit, duurzaamheid, en andere voordelen.

Dankzij de specifieke samenstelling garandeert EPDM een onovertroffen weerstand tegen UV-stralen, ozon, en extreme weersomstandigheden. Het bijzondere resultaat van dit alles is een uiterst duurzaam membraan met een verwachte levensduur van 40 tot 50 jaar!

Hellende daken  

België kent uiteraard zeer veranderende weersomstandigheden: zon, regen, wind, sneeuw,... onze daken moeten heel wat neerslag en uiteenlopende temperaturen verdragen, van de zomerhitte tot de winterse vrieskou.

Een schuin dak heeft hierbij enkele belangrijke voordelen. De hellingsgraad zorgt voor een goede afwatering, en maakt het ook mogelijk om uitgebreide dakisolatie te plaatsen. Dakpannen of leien bieden bovendien goede bescherming tegen zowel zon als vriestemperaturen en alle vormen van neerslag. REBA plaatst uw hellend dak met een sluitende waterdichtheid en winddichtheid.

Bovendien zorgen wij qua stijl en uitzicht ervoor dat het dak er helemaal uitziet zoals u dat wenste. In ons assortiment vindt u zonder twijfel de pannen of leien die passen bij de stijl van uw woning. Wij werken enkel samen met topmerken, zodat wij zeker weten dat wij u kwaliteit leveren.

REBA - Renovatie Bastiaens - Reet-Rumst
REBA - Renovaties Bastiaens - Reet

REBA staat voor vakmanschap en advies op maat
Bekijk onze realisaties en laat u overtuigen

Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren
voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte